bukovlje

FACEBOOK

KONTAKT

DOKUMENTI

O OPĆINI

NASLOVNA

PROMO VIDEO OPĆINE

svecana_dvorana_bukovlje

SVEČANA DVORANA

svecana_dvorana_bukovlje

MENI

KORISNI LINKOVI

NOVOSTI

KiK Textilien donirao dresove NK Slavoncu iz Bukovlja

KiK Textilien donirao dresove NK Slavoncu iz Bukovlja

Objavljeno: 26.01.2017. - Objavio: Administrator

Povodom akcije „Maknimo djecu s ulice!“, već treći put, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu momčadi.

Sretni smo što smo dio te akcije i ovim putem zahvaljujemo KiK-u na donaciji, sada i naši igrači NK Slavonac Bukovlje treniraju u KiK dresovima!

Dana 24.01.2017.  su gospodin Ante Rimac, direktor KIK-a i gđa. Nataša Đuričić, CEO PlasmaN grupe d.o.o. Tekstilni lanac KiK Textilien, uz prethodno posredovanje PlasmaN grupe, našim nogometašima donirao je vrijednu kompletnu garnituru dresova za seniorsku ekipu, te za ekipe juniora i starijih pionira. Taj izniman sponzorski dar klubu je uručio gospodin Ante Rimac, a naš nogometni klub ostvario ga je uspješnom prijavom na natječaj KiK-a za donaciju športske opreme.

U prostoriji udruga općine Bukovlje izvršena je primopredaja nogometni dresova, te zajedničko slikanje s gospodinom Ante Rimcom.
Uprava i igrači NK Slavonca Bukovlja zahvaljuju se na velikoj pomoći tvrtki KiK Textilien .

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište
najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan preko 100 filijala.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme - KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za
cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene!

Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u
poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja,  samo 2015. god. KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna €.

Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i
Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzee sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi €

Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Dođite provjeriti!