Open fun football schools

Objavljeno: 19.08.2010. - Objavio: Administrator

Sportski kampa pod pokroviteljstvom UEFE I HNS-A "Open fun football schools" - Otvorena zabavna škola nogometa u Općini Bukovlje.

Općine Bukovlje u suradnji sa Općinom Garčin organizirala je CCPA- Open Fun Football Schools u Garčinu, te Bukovlju i Vranovcima. Lokalna otvorena zabavna škola nogometa je organizirana s ciljem da se promovira nogomet za svu djecu koja bi voljela igrati nogomet, te podizanja sportske kulture.

Škola nogometa za dječake i djevojčice od 7 do 12 godina ove je godine uz sudjelovanje 200 polaznika održana od 16. do 20. kolovoza 2010.
Školu su pokrenule skandinavske države prije 10 godina.
Iznimno smo zadovoljni ovogodišnjim odazivom djece, neka od djece su sudjelovala i u prošlogodišnjem kampu, što dovoljno govori o kvaliteti kampa. Drago nam je što su i mnogi roditelji prepoznali važnost škole, te provođenje aktivnosti za djecu.

Važno je za napomenuti kako je svako dijete za uspomenu na školu dobilo majicu, kapu i napitak, dok su škole nogometa u trajno vlasništvo dobiti lopte i nogometnu opremu potrebnu za rad.
 

Slažem se
Internet stranica Općine Bukovlje koristi kolačiće. Daljnjim korištenjem naše internet stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Politika kolačića