bukovlje

FACEBOOK

KONTAKT

DOKUMENTI

O OPĆINI

NASLOVNA

PROMO VIDEO OPĆINE

svecana_dvorana_bukovlje

SVEČANA DVORANA

svecana_dvorana_bukovlje

MENI

KORISNI LINKOVI

NOVOSTI

Projekt Zaposli se, osnaži se 2!

Projekt Zaposli se, osnaži se 2!

Objavljeno: 11.08.2020. - Objavio: Administrator

Općina Bukovlje započela je s provedbom projekta Zaposli se, osnaži se 2! kojeg provodi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Slavonski Brod i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Slavonski Brod te Udrugom Eko Brezna. Projekt se provodi u okviru Programa zapošljavanja žena Zaželi – faza II. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Razdoblje provedbe projekta 18.06.2020. – 18.09.2021. Vrijednost projekta: 1.572.845,00 kn (100% bespovratna sredstva)
U okviru projekta zaposleno je 18 žena na 12 mjeseci, a zapošljavanje je u svrhu pružanja potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju (108 krajnjih korisnika).

Projekt ima za cilj kroz zapošljavanje u lokalnoj zajednici osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena, potaknuti socijalnu uključenost te povećati razinu kvaliteta života osoba starije životne dobi i osoba u nepovoljnom položaju u općini Bukovlje.

Posrednička tijela u provedbi projekta: Ministarstvo rada i mirovinskog sustava kao Upravljačko tijelo i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije kao Posredničko tijelo razine 2.

Održana je i Uvodna konferencija projekta na kojoj su predstavljeni ciljevi, aktivnosti i planirani rezultati projekta te je sa ženama potpisan Ugovor u radu.