bukovlje

FACEBOOK

KONTAKT

DOKUMENTI

O OPĆINI

NASLOVNA

PROMO VIDEO OPĆINE

svecana_dvorana_bukovlje

SVEČANA DVORANA

svecana_dvorana_bukovlje

MENI

KORISNI LINKOVI

NOVOSTI

Ne dvoji! Za drugog izdvoji

Ne dvoji! Za drugog izdvoji

Objavljeno: 27.10.2020. - Objavio: Administrator

Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod provodi 48. humanitarnu sabirnu akciju "Solidarnost na djelu 2020" koja se u cijeloj Republici Hrvatskoj provodi od četvrtka, 8. listopada 2020. pod nazivom "NE DVOJI! ZA DRUGOG IZDVOJI".

Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod provodi ovu akciju na području Grada Slavonskog Broda i pripadajućih općina: Bebrina, Brodski Stupnik, Bukovlje, Donji Andrijevci, Garčin, Gundinci, Gornja Vrba, Klakar, Oprisavci, Oriovac, Podcrkavlje, Sibinj, Slavonski Šamac, Sikirevci, Velika Kopanica i Vrpolje.

Stoga Vas molimo da i Vaša općina, sudjeluje svojim prilogom, i na taj način zajedno s nama i našim sugrađanima  pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Darivati možete:

• novac; uplatom na račun GDCK Slavonski Brod u PBZ-u, poslovna jedinica Slavonski Brod, broj: HR70 2340009-1100013695 s naznakom "Solidarnost na djelu 2020"

• hranu i higijenske potrepštine

Zahvaljujemo Vam na suradnji s nadom da ćemo zajedno i najsiromašnijim među nama, donijeti u srca i domove radost spoznaje da nisu sami, nadu i vjeru u bolji život i pravednije društvo.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju na tel: 035/444-554 ili na adresi elektroničke pošte: info.gdcksb@gmail.com

Hvala Vam unaprijed