Svečano uručenje ugovora

Danas je u Pitomači, načelnik Općine Bukovlje Davor Petrik potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava vrijedan 1.084.480,00 kuna za provedbu projekta “Zaposli se, osnaži se 3!”

Ugovor je načelniku Davoru Petriku svečano uručio Predsjednik Vlade RH gospodin Andrej Plenković, Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, gospodin Marin Piletić i Ravnatelj HZZ-a, gospodin Ante Lončar.

Cilj projekta je kroz zapošljavanje žena u lokalnoj zajednici osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena, potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete osoba starije životne dobi i osoba u nepovoljnom položaju u Općini Bukovlje.

Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Slavonski Brod te Centar za socijalnu skrb Slavonski Brod a projektom je predviđeno zapošljavanje 22 nezaposlene žene na razdoblje od 6 mjeseci koje će skrbiti o 132 krajnja korisnika.

Nastavak je to uspješno završene druge faze Projekta „Zaželi“ koji je najiščekivaniji i najpoznatiji projekt među svim mještanima.

Podijeli ovu vijest

Najnovije vijesti

Općina bukovlje

O općini

Općina Bukovlje je jedinica lokalne samouprave u Brodsko-posavskoj županiji. Po površini općina Bukovlje je jedna je od najmanjih Općina od ukupno 26 općina na području BPŽ – prostire se na 31, 51 km2, a prema podacima prikupljenim u popisu stanovništva, kućanstava i stanova provedenom u ožujku 2001.godine ima 3. 005 stanovnika ( m-1.462, ž-1.543) u 859 kućanstava.

Ostale vijesti

Skip to content