Demanti na članak 24sata Novine „Teška priča bolesnog Ante (24): ‘Tata se bori za mene, ali je na kraju snaga, ne može više…’

Nastavno na članak objavljen u 24sata Novine  „Teška priča bolesnog Ante (24): ‘Tata se bori za mene, ali je na kraju snaga, ne može više…’ primorani smo demantirati navode u istome u dijelu „S obzirom na to da Općina Bukovlje nije zainteresirana da pomogne, a radi se o dobroj obitelji koja ima teško bolesnog člana, angažirali smo se mi iz udruge.“, gospodina Igora Đakovića.

Načelnik općine Bukovlje se i u ovome, kao i u mnogim drugim slučajevima više ili manje poznatima, susreo sa ocem bolesnog Ante te je usmeno dogovoreno da će Općina uplatiti sredstva kada gospodin Mario podnese Zahtjev Jedinstvenom upravnom odjelu. U petak, 15. ožujka 2024. godine, gospodin Mario Cserenko podnio je Zahtjev za isplatu pomoći te je Općina Bukovlje, nakon obrade uplatila 1.500,00 eura pomoći za liječenje. Kao što je do sada bio slučaj, Općina uplaćuje sredstva za liječenje svojih mještana koji su u potrebi ali o tome ne istupa javno niti zauzima medijski prostor iz poštovanja prema dostojanstvu i intimi svakog pojedinca. Također, moramo naglasiti kako će se koncert održati u svečanoj dvorani u Bukovlju koja je u vlasništvu Jedinice lokalne samouprave iste Općine koja je prozvana u članku. Ustupili smo svečanu dvoranu bez ikakve naknade koju nikad nismo ni uzimali u istim ili sličnim situacijama. Općina će i dalje pratiti tijek liječenja, kako mladog Ante tako i ostalih bolesnih sumještana kojima pomažemo.

Ovim putem apeliramo pojedince da se suzdrže od sakupljanja osobnih poena jer smatramo kako navedena situacija zahtjeva poštivanje dostojanstva i intime oboljelog te zajedništvo cjelokupne zajednice, a postizanje osobnih ciljeva u ovom trenutku držimo neprimjerenim i za svaku osudu.

Općina Bukovlje

Podijeli ovu vijest

Najnovije vijesti

Općina bukovlje

O općini

Općina Bukovlje je jedinica lokalne samouprave u Brodsko-posavskoj županiji. Po površini općina Bukovlje je jedna je od najmanjih Općina od ukupno 26 općina na području BPŽ – prostire se na 31, 51 km2, a prema podacima prikupljenim u popisu stanovništva, kućanstava i stanova provedenom u ožujku 2001.godine ima 3. 005 stanovnika ( m-1.462, ž-1.543) u 859 kućanstava.

Ostale vijesti

Skip to content