JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA PRIPADNIKA CILJNE SKUPINE ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU “OSTANIMO U ZAJEDNICI” U SKLOPU POZIVA “ZAŽELI – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE”

Općina Bukovlje potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava, Kodni broj: SF.3.4.11.01.0105 za projekt Ostanimo u zajednici u sklopu  Poziva Zaželi – prevencija institucionalizacije, projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda plus u financijskom razdoblju 2021.-2027. Opći cilj  je povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi. Specifični cilj je pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom. Više o uvjetima pročitajte u Javnom pozivu koji se nalazi u prilogu. Svi zainteresirani koji ispunjavanju uvjete trebaju dostaviti popunjene i potpisane obrasce,  te ostalu dokumentaciju na adresu Općine Bukovlje, Josipa Kozarca 20, 35209 Bukovlje (Obrasci se mogu preuzeti i u prostorima Općine Bukovlje).

JAVNI POZIV

OBRAZAC PRIJAVE

IZJAVA O ČLANOVIMA ZAJEDNIČKOG KUĆANSTVA

Podijeli ovu vijest

Najnovije vijesti

Općina bukovlje

O općini

Općina Bukovlje je jedinica lokalne samouprave u Brodsko-posavskoj županiji. Po površini općina Bukovlje je jedna je od najmanjih Općina od ukupno 26 općina na području BPŽ – prostire se na 31, 51 km2, a prema podacima prikupljenim u popisu stanovništva, kućanstava i stanova provedenom u ožujku 2001.godine ima 3. 005 stanovnika ( m-1.462, ž-1.543) u 859 kućanstava.

Ostale vijesti

Skip to content