JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA PRIPADNIKA CILJNE SKUPINE ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU „ZAŽELI – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE“

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je poziv „Zaželi –prevencija institucionalizacije“. Opći cilj je povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi. Specifični cilj je pružanje
usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom. Kroz pružanje usluge potpore i podrške osobama starijim od 65 godina i odraslim osobama s invaliditetom (18 i više godina) pridonosi se njihovoj većoj socijalnoj uključenosti, prevenciji  institucionalizacije, ostanku u vlastitom domu te osiguravanju prava na život u zajednici.

Svi zainteresirani koji ispunjavanju navedene uvjete trebaju dostaviti popunjen i potpisan „OBRAZAC ZA ISKAZ INTERESA ZA KORIŠTENJE POTPORE I PODRŠKE U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU STARIJIM OSOBAMA I OSOBAMA S INVALIDITETOM U OKVIRU POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZAŽELI – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE“, a s početkom provedbe projekta morat će dostaviti navedenu dokaznu dokumentaciju.
Obrazac se može preuzeti na web stranici općine Bukovlje https://bukovlje.hr/ ili u
prostorima općine Bukovlje, Josipa kozarca 20, 35209 Bukovlje.
Rok za iskaz interesa i dostavu popunjenih obrazaca je 6. rujan 2023. godine (srijeda).
Za više informacija kontaktirajte broj 035/276-049.

JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA

OBRAZAC

Podijeli ovu vijest

Najnovije vijesti

Općina bukovlje

O općini

Općina Bukovlje je jedinica lokalne samouprave u Brodsko-posavskoj županiji. Po površini općina Bukovlje je jedna je od najmanjih Općina od ukupno 26 općina na području BPŽ – prostire se na 31, 51 km2, a prema podacima prikupljenim u popisu stanovništva, kućanstava i stanova provedenom u ožujku 2001.godine ima 3. 005 stanovnika ( m-1.462, ž-1.543) u 859 kućanstava.

Ostale vijesti

Skip to content