Postani policajac / policajka

U tijeku je provedba kampanje „Postani policajac/policajka“ koja se provodi s ciljem informiranja o Programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka, te Programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.

Učenicima je osigurano slijedeće:

–              udžbenici, nastavni materijal, pribor, školska torba, sportska oprema,

–              dodatno osiguranje,

–              mjesečna stipendija,

–              smještaj i prehrana,

–              sva potrebna policijska oprema i odora,

–              sudjelovanje u radu policijskog zbora i tamburaškog orkestra,

–              omogućavanje nastavka trenažnog procesa športašima,

–              osiguran posao u MUP-u.

S ciljem informiranja mladih i poticanja da se prijave na natječaj koji će ubrzo biti raspisan, molimo vas da informacije objavite na vašim web portalima i društvenim mrežama (letci sa informacijama nalaze se u privitku). Osim letaka, sve informacije se mogu naći i na web stranici PU brodsko-posavske –  https://policijska-akademija.gov.hr/postani-policajac-policajka/4018 .

Podijeli ovu vijest

Najnovije vijesti

Općina bukovlje

O općini

Općina Bukovlje je jedinica lokalne samouprave u Brodsko-posavskoj županiji. Po površini općina Bukovlje je jedna je od najmanjih Općina od ukupno 26 općina na području BPŽ – prostire se na 31, 51 km2, a prema podacima prikupljenim u popisu stanovništva, kućanstava i stanova provedenom u ožujku 2001.godine ima 3. 005 stanovnika ( m-1.462, ž-1.543) u 859 kućanstava.

Ostale vijesti

Skip to content