Program Zaželi

Općina Bukovlje započela je s provedbom projekta Zaposli se, osnaži se 2! kojeg provodi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Slavonski Brod i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Slavonski Brod te Udrugom Eko Brezna. Projekt se provodi u okviru Programa zapošljavanja žena Zaželi – faza II. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Razdoblje provedbe projekta 18.06.2020. – 18.09.2021. Vrijednost projekta: 1.572.845,00 kn (100% bespovratna sredstva)

U okviru projekta zaposleno je 18 žena na 12 mjeseci, a zapošljavanje je u svrhu pružanja potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju (108 krajnjih korisnika).

Projekt ima za cilj kroz zapošljavanje u lokalnoj zajednici osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena, potaknuti socijalnu uključenost te povećati razinu kvaliteta života osoba starije životne dobi i osoba u nepovoljnom položaju u općini Bukovlje.

Posrednička tijela u provedbi projekta: Ministarstvo rada i mirovinskog sustava kao Upravljačko tijelo i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije kao Posredničko tijelo razine 2.

Održana je i Uvodna konferencija projekta na kojoj su predstavljeni ciljevi, aktivnosti i planirani rezultati projekta te je sa ženama potpisan Ugovor u radu.

Podijeli ovu vijest

Najnovije vijesti

Općina bukovlje

O općini

Općina Bukovlje je jedinica lokalne samouprave u Brodsko-posavskoj županiji. Po površini općina Bukovlje je jedna je od najmanjih Općina od ukupno 26 općina na području BPŽ – prostire se na 31, 51 km2, a prema podacima prikupljenim u popisu stanovništva, kućanstava i stanova provedenom u ožujku 2001.godine ima 3. 005 stanovnika ( m-1.462, ž-1.543) u 859 kućanstava.

Ostale vijesti

Skip to content