Zamolba za financijsku pomoć za liječenje našeg sumještanina Josipa Henjeca

Poštovani prijatelji, poznanici i svi ljudi dobre volje.

Obraćamo Vam se ovim putem kako bi pomogli našem suprugu, bratu i sinu, Josipu Henjecu u teškoj životnoj borbi.

Josip je rođen 14.05.1986 u Slavonskom Brodu i živi u Vranovcima sa suprugom i dvoje djece, Ivanom (9 god.) i Adamom (7 god.).

Josipu je 2020. god. dijagnosticiran planocelularni karcinom ždrijela te je operiran u OB „Dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu u srpnju 2020 god. Nakon operacije je upućen u Zagreb na kemoterapiju i radioterapiju vrata.

U prosincu 2020. god. je Josipu počeo padati lijevi kapak i imao je povremeno nesnosne glavobolje.

Nakon poduže dijagnostičke obrade u Slavonskom Brodu i Zagrebu dijagnosticirane su mu tumorske metastaze na plućima i na mozgu te je ponovo upućen u Zagreb na kemoterapiju i radioterapiju glave i pluća.

U kolovozu 2021. god. je utvrđeno da kemoterapija ima minimalan učinak na metastaze i tumorske stanice u tijelu. Zbog toga je došlo do stvaranje novih metastaza u plućima i rast metastaze u mozgu.

Kao jedina opcija liječenja nakon iscrpne analize tumorskih stanica je predložena imunoterapija. Taj oblik liječenja je, nažalost, izuzetno skup te je potrebno nekoliko ciklusa terapije. Cijena jednog ciklusa iznosi  55.000 kn i nije moguće financiranje ili sufinanciranje putem HZZO-a.

Ovim putem Vas molimo za pomoć kako bi se Josip mogao boriti protiv ovog strašnog tumora.

Uplatu možete izvršiti direktno na Josipov žiro račun, IBAN: HR5423900013222382161, uz obveznu naznaku „Za liječenje Josipa Henjeca“.

Zahvaljujemo Vam se unaprijed od srca.

Supruga Ivona sa djecom te roditelji Kaja i Jozo i sestra Marina

Zamolba

Podijeli ovu vijest

Najnovije vijesti

Općina bukovlje

O općini

Općina Bukovlje je jedinica lokalne samouprave u Brodsko-posavskoj županiji. Po površini općina Bukovlje je jedna je od najmanjih Općina od ukupno 26 općina na području BPŽ – prostire se na 31, 51 km2, a prema podacima prikupljenim u popisu stanovništva, kućanstava i stanova provedenom u ožujku 2001.godine ima 3. 005 stanovnika ( m-1.462, ž-1.543) u 859 kućanstava.

Ostale vijesti

Skip to content